Laat afleiding geen barrière zijn, ga voor succes, focus!
20 mei 2022 

Laat afleiding geen barrière zijn, ga voor succes, focus!

Laat afleiding geen barrière zijn, ga voor succes, focus!

Iedere ondernemer kent het wel, je hebt een doel voor ogen, je bent enthousiast en wilt er helemaal voor gaan. Maar dan ineens vraagt je beste vriend(in) je mee uit eten, daar gaan je plannen om alle ongelezen mailtjes in je mailbox af te werken, of bel je later wel met die ene klant.

Afleiding

Het overkomt ons allemaal wel eens, laat jij je afleiden? Als dat zo is, kan je je dan weer herpakken en toch doen wat je voor ogen had? Of blijkt dat het ondernemerschap gewoon niet zo je ding is? Ondernemen is volhouden, doorzetten, maar ook herpakken. Ben jij hiertoe in staat?


Hoe weet je als mediator of ondernemerschap iets voor je is?


De blauwdruk van je leven ligt al in de eerste 10 jaar van je leven. Ben jij altijd al een kleine ontdekkingsreiziger geweest, was je altijd al creatief, of ben je een doorzetter en/of  wil je al deze dingen ontwikkelen? Dan kan het ondernemerschap je op het lijf geschreven zijn.

➡️ Rosa en ik hebben dit filmpje voor je opgenomen, waarbij we het hebben over hoe je kan weten of ondernemerschap iets voor je is en hoe afleiding een rol kan hebben op jouw kwaliteiten als ondernemer. Zelf werden we ook op de proef gesteld door de regen en de kat (Tommie). Toch heeft ons het er niet van weerhouden het filmpje te maken 
Het is tijd voor die bloeiende praktijk vol met klanten!Over de schrijver
Reactie plaatsen