Ondernemen onder je eigen voorwaarden
18 maart 2022 

Ondernemen onder je eigen voorwaarden

Laat je niet inpakken door franchise organisaties, ga ondernemen onder je eigen voorwaarden.

Pak de kans om te doen waar je van houdt!

Wat is de reden voor jou om te ondernemen. De reden om te kiezen voor een nieuwe golf in een volle zee?

Omdat je een zee ziet vol mogelijkheden, omdat je honger hebt naar ideeën. Het kan ruw zijn op zee. Maar dat is oké voor jou. Bang zijn hoort daar ook bij. Ik kan het weten ik doe het al 17 jaar. Je kan je hele leven bang zijn voor wat er gaat komen op het pad naar de toekomst. Maar wat er zal zijn is wat hier gebeurt en welke beslissingen we nemen op dit moment.

Bang zijn helpt je niet om je doelen te bereiken. Soms lijken onze doelen onbereikbaar, of zelfs idioot. Als je er zo in staat is het haast onmogelijk om te beginnen. Elk doel begint met een kleine stap te nemen. Begin met het visualiseren van wat je wel wilt, waar je van houdt. En zet een eerste stap op weg naar je doel. Wat is jouw tijd waard? Wat heeft de wereld nodig en waar kan jij je talent inzetten?

‘Laat je niet inpakken door franchise organisaties, ga ondernemen onder je eigen voorwaarden'

December 2020 gooide ik mijn bedrijf in de beautybranche dicht. Ik wilde helpen op een andere manier. Helpen om andere ondernemers ook een succesvol bedrijf neer te zetten, zoals ik jaren had gedaan. Binnen een jaar tijd heb ik De Mediators Club opgebouwd. Een plek waar mediators leren hoe ze een onderneming kunnen starten of kunnen groeien. Een plek om te overleggen over casussen of om te netwerken, om samen te werken. Op deze pagina’s zullen blogs verschijnen met informatie die je kan gebruiken bij het ondernemen.

Heb jij een idee voor een blog of mis je bepaalde informatie, geef het aan, dan gaan we er mee aan de slag.

Succes, wat betekent dat voor jou? Voor mij is het effect hebben op anderen en iets kunnen betekenen. Een pluim op mijn werk is de verschijning in het Financieel Dagblad. Een droom die uitkwam, mijn naam in deze krant.

DO WHAT YOU LOVE AND GO FROM ZERO TO HERO.

Eveline Corbet

Maak je dromen en verlangens waar! Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, vele collega ondernemers zijn je voorgegaan.

Nog geen lid van De Mediators Club? Meld je dan nu gratis aan.

 >>> schrijf je in via deze link


Over de schrijver
Reactie plaatsen