mediatorsnetwerk

Onze leden maken impact!

Missie

Het opbouwen van een landelijk netwerk van professionele mediators. Samen zorgen we dat we ons ontwikkelen op mediation/ conflictcoaching en nazorg, zowel zakelijk als persoonlijk in te zetten.


Eveline is een gedreven community leader. Zij werkt samen met de beste professionals om zo startende mediators een kickstart te kunnen geven. Zij komt op mij over als een toegankelijk mens, gemotiveerd, pittig en slim. Doordat zij al jarenlange ervaring heeft als ondernemer, is zij bij uitstek de persoon om jou te helpen jouw praktijk op te bouwen. Zij heeft hiervoor een coachtraject ontwikkeld.


Heb jij je praktijk staan en heb jij genoeg klanten en al enige ervaring opgedaan als mediator, heb je een specialisatie gevolgd en ben je ADR- of MfN- geregistreerd, dan ben je bij Hello Mediator® aan het goede adres. 

De Mediatorsclub en Hello Mediator® vullen elkaar op deze manier prachtig aan. Ik kijk ook altijd weer uit naar een meeting met Eveline om samen te kunnen sparren om onze samenwerking nog beter vorm te kunnen geven.